Ons Tinkerteam :

John is de manager, ondernemer, workaholic die het heerlijk vindt om in de tinkerwereld te netwerken, relaties en klanten trots De Stoeterij te laten zien. Half werk kent hij niet, goed of anders niet. Ondanks z'n druk dubbel ondernemersleven is een dag zonder een lach voor hem een verloren dag. Altijd in voor een geintje, gezelligheidsmens, eerlijk en recht door zee.
Miriam is nog steeds werkzaam op stoeterij de ierse tinker en inmiddels ook moeder geworden van 2 zonen Sem en Levi. Zelf Ook de opleiding genoten op NHB Deurne, paardenhouderij. Hiervan ook met trots haar diploma in de zak kunnen steken.
Carolien is nu ook al weer jaren lid van ons team, en ondertussen ook moeder geworden van twee mooie dochters Joy en Lana. Ze heeft haar opleiding paardenhouderij gedaan op AOC Roermond nu Citaverde college en ook haar inzet is beloond met een diploma op zak.Carolien heeft zelf als grote passie mennen, zodoende maken we nog als er wat tijd over is een ritje met de koets.
Wij als team nemen met zijn allen de verantwoordelijkheid over de verzorging, training, fokkerij, keuringsklaar maken, en natuurlijk verloskundige met veel liefde op ons.

En worden natuurlijk geholpen door onze enthousiaste vrijwilliger, Nettie en Vicky.
En natuurlijk moeten we onze nieuwe generatie Jockeys ook niet vergeten!
Louis-lynn, sem, levi, Joy en Lana

copyright Stoeterij de Ierse Tinker? 2019. All Rights Reserved.